Dakreparatie Hoogezand

Wij repareren uw dak!

Wij helpen u graag!

Dakreparatie Hoogezand

Dakreparatie Hoogezand? Is uw dak beschadigd geraakt door de wisselende omstandigheden? Dan is het van essentieel belang om onmiddellijk actie te ondernemen en een ervaren dakdekker in te schakelen voor een professionele dakreparatie.

Wij begrijpen maar al te goed dat het ontdekken van dakproblemen een overweldigende ervaring kan zijn. Dakproblemen kunnen immers aanzienlijke ongemakken met zich meebrengen en het herstellen ervan is geen eenvoudige klus.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van diverse soorten daken, is Dakdekker Hoogezand de specialist die u nodig heeft voor een vakkundige oplossing. Door nauwlettend naar uw verhaal te luisteren en visueel materiaal te beoordelen, zijn wij in staat om een grondige analyse te maken van het probleem en de mogelijke oorzaken ervan.

Wanneer uw dak schade heeft opgelopen, is het van groot belang om onmiddellijk de hulp in te schakelen van een professionele dakdekker. Zelfs ogenschijnlijk kleine problemen kunnen snel uitgroeien tot ernstige en blijvende schade aan uw kostbare woning.

Zodra u een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat ons ervaren team zo spoedig mogelijk bij u ter plaatse is om de situatie uitvoerig te onderzoeken. Voor kleine problemen kunnen we direct overgaan tot reparatie, zodat we het probleem snel en efficiënt kunnen verhelpen en uw gemoedsrust kunnen herstellen.

Het is van cruciaal belang om dakproblemen niet te negeren, omdat dit op den duur kan leiden tot grotere en kostbaardere problemen, zoals lekkages of loslatende dakbedekking. Voorkomen is altijd beter dan genezen, en het tijdig aanpakken van dakproblemen kan u veel geld en ongemak besparen.

Heeft uw dak schade opgelopen of is het verouderd? Wacht dan niet langer en kies voor de expertise van Dakreparatie Hoogezand. Neem direct contact met ons op via 0598 203 681 om een afspraak in te plannen en uw dakproblemen snel en effectief op te lossen!

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakreparatie Hoogezand

Services

Dakdekker Hoogezand

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

0598 203 681

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Hoogezand. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Hoogezand. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Hoogezand

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Spoed dakreparatie

Als uw dak schade heeft opgelopen, is het essentieel om direct in actie te komen en een dakreparatie te laten uitvoeren. Door snel te handelen, voorkomt u verdere complicaties en schade aan uw dak.

Bij Dakdekker Hoogezand begrijpen we dat u onverwacht te maken kunt krijgen met dit probleem en dakproblemen kunnen zeer vervelend zijn. Het herstellen van dakbeschadigingen is geen eenvoudige klus en vereist vakmanschap en expertise.

Met veel ervaring in het repareren van diverse soorten daken, kunt u vertrouwen op de expertise van Dakdekker Hoogezand. Door naar uw verhaal te luisteren en foto’s te bekijken, kunnen we een nauwkeurige beoordeling maken van het probleem en de mogelijke oorzaken ervan.

We raden u sterk aan om bij schade aan uw dak direct een professionele dakdekker in te schakelen. Zelfs kleine problemen kunnen snel uitgroeien tot aanzienlijke schade aan uw woning op de lange termijn.

Zodra u een afspraak met ons maakt, zijn we snel ter plaatse om de situatie te onderzoeken. Voor kleinere problemen kunnen we direct overgaan tot reparatie, zodat we het probleem snel kunnen verhelpen en uw zorgen kunnen wegnemen.

Het is van groot belang om de schade aan uw dak niet te onderschatten, omdat dit na verloop van tijd kan leiden tot ernstigere problemen, zoals lekkages of loslatende dakbedekking.

Heeft uw dak schade opgelopen of is het verouderd? Wacht niet langer en laat een dakreparatie uitvoeren. Schakel snel de hulp in van Dakdekker Hoogezand. Neem vandaag nog contact met ons op via 0598 203 681 om een afspraak te maken!

Dakleer Repareren Hoogezand
Hoogezand Daklekkage Repareren

Jaren Ervaring

Hoogezand Daklekkage
Schade Dak Hoogezand

Wanneer

Wanneer een dakreparatie?

Lekkages, veroudering en schade aan uw dak kunnen ernstige problemen veroorzaken. Bij Dakdekker Hoogezand begrijpen we de urgentie van een snelle en vakkundige dakreparatie. Onze ervaren vakmensen zijn experts in het opsporen en herstellen van lekkages en dakproblemen.

Daarnaast is het verstandig om een dakreparatie te overwegen als uw dak verouderd is. Elk type dakbedekking heeft een bepaalde levensduur en na verloop van tijd kan de functionaliteit van uw dak afnemen.

Een verouderd dak kan de bescherming van uw huis tegen weersinvloeden in gevaar brengen. Door tijdig een dakreparatie uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat uw dak zijn essentiële functie behoudt en uw huis goed beschermd blijft.

Voor huizen met een schuin dak kunnen beschadigde, losgeraakte of ontbrekende dakpannen de kans op lekkages aanzienlijk vergroten. Het is van groot belang om deze problemen snel aan te pakken en een dakreparatie uit te laten voeren. Een professionele dakdekker kan de beschadigde dakpannen vervangen en ervoor zorgen dat uw schuine dak weer veilig en waterdicht is.

Naast het oplossen van schade en lekkages, biedt een dakreparatie ook een uitgelezen kans om uw huis te verduurzamen. Veel mensen maken van deze gelegenheid gebruik om hun dak te voorzien van een nieuwe en betere isolatielaag.

Door uw dak goed te isoleren, kunt u besparen op uw energieverbruik en het comfort in uw huis verhogen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee op de lange termijn.

Heeft uw dak schade opgelopen of is het verouderd? Wacht niet langer en neem contact op met Dakdekker Hoogezand op 0598 203 681. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw dakreparatie in Hoogezand uit te voeren.

Gevolgen

Gevolgen uitblijven van reparatie

Lekkages zijn een veelvoorkomend gevolg van dakbeschadigingen, en dit kan leiden tot ernstige problemen. Een lekkage kan de dakconstructie aantasten en de stabiliteit ervan in gevaar brengen, met mogelijke instortingsgevaar als gevolg.

Maar dat is niet alles. Een daklekkage brengt ook het risico op kortsluiting en zelfs brandgevaar met zich mee. Het contact tussen water en elektrische bedrading of apparaten kan leiden tot gevaarlijke situaties.

Daarnaast heeft schade aan het dak ook invloed op de isolatie-efficiëntie. Zelfs kleine scheuren en kieren verzwakken het isolatiemateriaal, wat resulteert in een merkbaar hoger energieverbruik.

Wacht niet te lang met het herstellen van dakbeschadigingen, omdat dit vaak leidt tot grotere problemen. Door snel te handelen, kunt u uitgebreidere en kostbaardere reparaties voorkomen. Aarzel dus niet en laat schade aan uw dak direct repareren.

Wij adviseren u om direct actie te ondernemen bij dakbeschadiging. Het verwaarlozen van dakreparaties kan leiden tot ongemak en aanzienlijke herstelkosten. Wacht daarom niet langer en neem snel contact op met een professionele dakdekker.

Wilt u liever problemen met uw dak voorkomen? Dat begrijpen wij volkomen! Neem vandaag nog contact met ons op via 0598 203 681. Dakdekker Hoogezand staat klaar om u van dienst te zijn en uw dak in optimale conditie te houden!

Dakleer Vervangen Hoogezand
Loodslab Vervangen Hoogezand
Spoed Dakreparatie Hoogezand
Dakschade Hoogezand

Onze werkwijze

Wat gebeurt er tijdens een dakreparatie?

Elke dakreparatie is maatwerk en vereist een individuele benadering. Bij Dakdekker Hoogezand nemen we verschillende factoren in overweging, zoals het type dak, het gebruikte materiaal en de ernst van de schade, voordat we aan de slag gaan. 

De omvang van het probleem speelt ook een belangrijke rol in onze aanpak. Kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd, terwijl grotere reparaties vaak een aparte afspraak vereisen.

Bij Dakdekker Hoogezand hanteren we een gestructureerde en goed doordachte werkwijze bij elke klus. We stellen een gedetailleerd plan van aanpak op, waarbij we speciale aandacht besteden aan zowel platte als schuine daken.

Ons team van ervaren dakdekkers beschikt over de juiste kennis, expertise en gereedschappen om elke uitdaging aan te gaan en uw dak in optimale staat te herstellen.

U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en toewijding om uw dak in Hoogezand te repareren en te herstellen, zodat u met gemoedsrust kunt genieten van een veilige en goed functionerende dakbedekking.

Wacht niet te lang als uw dak schade heeft opgelopen en reparatie nodig heeft. Neem direct contact op met Dakdekker Hoogezand via 0598 203 681 en leg uw zorgen in onze handen. Onze professionele team staat klaar om uw dak in Hoogezand te herstellen, zodat u weer met vertrouwen kunt genieten van een betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Plat dak

Plat dak repareren

Bij het uitvoeren van een reparatie aan een plat dak is een grondig onderzoek van essentieel belang. We sporen nauwkeurig het probleem op en stellen een gedetailleerd reparatieplan op.

Daarna treffen we alle benodigde voorbereidingen om de reparatie succesvol te laten verlopen. We zorgen voor het juiste reparatiemateriaal, maken de omgeving vrij en reinigen het dak grondig. Indien nodig, verwijderen we ook de oude dakbedekking om ruimte te maken voor de nieuwe reparatie.

Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen, gaan we daadwerkelijk aan de slag met de reparatie. We volgen het plan dat we in de eerste stap hebben opgesteld. Afhankelijk van het specifieke probleem kunnen we bijvoorbeeld lekken dichten met reparatiepasta of de volledige dakbedekking vervangen.

Zodra de reparatie is afgerond, voeren we een grondige controle van uw dak uit. We controleren of het dak volledig waterdicht is en voldoet aan de vereiste kwaliteitsnormen. Als alles in orde is, maken we uw dak volledig schoon en ruimen we alle gebruikte materialen en gereedschappen op.

Heeft u behoefte aan een professionele reparatie van uw platte dak? Neem dan gerust contact op met een van onze collega’s bij Dakdekker Hoogezand via 0598 203 681. Wij staan klaar om een hoogwaardige dakreparatie voor u uit te voeren en de duurzaamheid van uw dak te waarborgen.

Dak Repareren Hoogezand
Hoogezand Dak Repareren
Dakgoot Reparatie Hoogezand
Dakpan Reparatie Hoogezand

Schuin dak

Schuin dak repareren

Bij Dakdekker Hoogezand begrijpen we dat het repareren van een schuin dak een specifieke aanpak vereist. We willen ervoor zorgen dat uw dak op een professionele manier wordt gerepareerd, dus we volgen een gestructureerd proces.

Eerst doen we een grondige probleemanalyse. Het opsporen van een lek bij een schuin dak kan complex zijn, dus onze experts doen nauwkeurig onderzoek om het probleem te vinden en te bepalen hoe groot het is.

Vervolgens bereiden we alles voor. We zorgen ervoor dat we de juiste materialen hebben en dat de omgeving rondom de reparatie klaar is. Als dat nodig is, verwijderen we beschadigde dakpannen en zorgen we ervoor dat alles schoon is voordat we beginnen met de reparatie.

Onze vakmensen gaan dan aan de slag. Ze vervangen en plaatsen beschadigde of ontbrekende dakpannen en repareren kapotte dakgoten en andere zaken die nodig zijn om de schade te herstellen.

Nadat de reparatie is voltooid, voeren we een grondige eindcontrole uit. We controleren of de dakbedekking correct is geplaatst, of het dak stevig genoeg is en, het belangrijkste, of het dak volledig waterdicht is.

Heeft uw schuine dak schade opgelopen en wilt u snel een professionele dakreparatie laten uitvoeren? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Dakdekker Hoogezand via 0598 203 681. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen en uw schuine dak weer in uitstekende staat te herstellen!

Verzekering

Verzekerd bij dakreparatie

Wanneer we de verzekeringsdekking voor dakreparaties bespreken, erkennen we de vele overwegingen die in acht moeten worden genomen. 

Elke verzekeringspolis heeft zijn eigen specificaties en de voorwaarden kunnen variëren tussen verzekeringsmaatschappijen. Wees gerust, we zijn hier om u te helpen met al uw vragen.

In geval van schade aan uw woning als gevolg van extreme weersomstandigheden valt dit over het algemeen binnen de verzekeringsdekking. Het is echter van groot belang om uw specifieke polis te raadplegen voor gedetailleerde informatie.

Wat betreft de dekking van dakreparaties, valt schade aan de structurele elementen van uw woning doorgaans onder de opstalverzekering. Daarnaast kan de inboedelverzekering doorgaans dekking bieden voor schade aan uw persoonlijke bezittingen, zoals meubilair, als gevolg van een daklekkage.

Het is echter cruciaal om te weten dat verzekeraars altijd zorgvuldig zullen beoordelen of de geleden schade redelijkerwijs voorkomen had kunnen worden. In geval van nalatigheid, zoals het openlaten van een raam, kan vergoeding geweigerd worden.

Neem voor vragen gerust contact op met Dakdekker Hoogezand. Onze collega helpt u graag verder. Wij zijn te bereiken via 0598 203 681.

Schoorsteen Reparatie Hoogezand
Dakdekker Hoogezand
Dak Lekdetectie Hoogezand Rotated
Dakdekkersbedrijf Hoogezand

Kosten dakreparatie

Bij Dakdekker Hoogezand begrijpen we dat het bepalen van de totale kosten voor een dakreparatie afhankelijk is van verschillende factoren die in overweging moeten worden genomen. 

Met name de omvang van de klus speelt een belangrijke rol bij het vaststellen van de kosten. Over het algemeen zullen de kosten voor kleine reparaties lager uitvallen dan die voor grotere projecten.

Bij het berekenen van de kosten houden we rekening met verschillende aspecten. Allereerst is er de benodigde tijd voor de reparatie. Afhankelijk van de complexiteit en omvang van de reparatie kan deze variëren. We willen ervoor zorgen dat we voldoende tijd reserveren om de klus op een kwalitatieve en efficiënte manier uit te voeren.

Met name de omvang van de klus speelt een grote rol bij het vaststellen van de kosten. Over het algemeen zullen de kosten voor kleine reparaties lager uitvallen dan die voor grotere projecten.

Daarnaast kunnen er bijkomende kosten ontstaan, zoals het verwijderen van oude dakbedekking of het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden om de duurzaamheid en efficiëntie van uw dak te verbeteren.

We zien de dakreparatie als een kans om niet alleen de bestaande schade te herstellen, maar ook om verbeteringen aan te brengen die uw dak op de lange termijn ten goede komen. Bijvoorbeeld door het verbeteren van de isolatie, waardoor u energie kunt besparen en het comfort in uw huis kunt verhogen.

Het is altijd raadzaam om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Het vertragen van de reparatie kan leiden tot verergering van het probleem en uiteindelijk tot hogere kosten.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij een collega van Dakdekker Hoogezand. Neem gerust contact op met ons via 0598 203 681.

Transparant

Kosten Dakdekker Hoogezand

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 0598 203 681.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Hoogezand
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Hoogezand met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 0598 203 681

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Hoogezand

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Hoogezand om het lek te dichten.

Dakdekker Hoogezand

Bent u op zoek naar een dakdekker in Hoogezand? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Hoogezand

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Hoogezand!

Dakinspectie Hoogezand

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Hoogezand

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Hoogezand voor een afspraak!

Dakrenovatie Hoogezand

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Hoogezand

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Hoogezand lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Hoogezand.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

U kunt ons bereiken voor het aanleggen en renoveren van daken. Daarnaast voeren wij dakinspecties uit. Wanneer u schade heeft kunnen wij ook een dakreparatie uitvoeren!

In welke regio is Dakdekker Hoogezand actief?

We zijn werkzaam in Hoogezand en wijde omstreken. Woont u in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via 0598 203 681.

Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?

Elke klus is anders. Hoeveel een klus kost hangt af van de omvang van de klus. De kosten van kleine klussen zullen lager zijn dan de kosten van grote klussen.

Een belangrijke factor is de tijd die nodig is om de klus uit te voeren. Daarnaast moet u ook rekening houden met kosten voor de te gebruiken materialen, het gereedschap wat wij nodig hebben en de machines die wij gebruiken bij het uitvoeren van de klus.

Wilt u uw dak laten bedekken door een professioneel dakdekkersbedrijf uit Hoogezand? Wacht dan niet en maak direct een afspraak via 0598 203 681. Wij helpen u graag!

Op welke manier kan ik een afspraak maken?

U kunt een afspraak maken door contact op te nemen via 0598 203 681. Een collega van Dakdekker Hoogezand zit klaar om u van dienst te zijn!

Heb ik recht op garantie?

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Wanneer wij werkzaamheden uitvoeren ontvangt u hierop 10 jaar garantie. Zijn er binnen deze jaren problemen met de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd? Dan komen wij deze problemen kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?

Op het moment dat u te maken krijgt met een daklekkage moet u als eerst op zoek naar de bron van het probleem. Vraag uzelf af waar het lek zich bevindt en probeer daarna te achterhalen waardoor deze is ontstaan.

Wanneer u dat duidelijk heeft kunt u het lek proberen te dichten. U kunt hier eventueel Waterstop voor gebruiken. Waterstop is een middel waarmee u het lek tijdelijk kunt stoppen. Mocht u het lek niet kunnen dichten, probeer het water dan zoveel mogelijk op te vangen in een emmer of een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp van een professionele dakdekker in. Wanneer hij ter plaatse is zal hij kort onderzoek doen naar het probleem om het vervolgens goed te kunnen verhelpen. Zo is de lekkage binnen de kortste keren verholpen.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Een daklekkage kan binnen no-time extreem veel schade aanrichten, zowel binnens- als buitenshuis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Wacht dan niet en neem direct contact op. Wij zijn te bereiken via 0598 203 681.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?

Daken gaan niet voor eeuwig mee. Elke soort dakbedekking heeft een eigen levensduur. Wanneer deze duur bereikt is, zal de kwaliteit van de dakbedekking snel afnemen en wordt de kans op schade en lekkages aanzienlijk groter.

Zo is het mogelijk dat de dakbedekking uitdroogt. Hierdoor kunnen er barsten en scheuren ontstaan in de dakbedekking. In het geval van een bitumen dak is het mogelijk dat er blaasjes of luchtdeeltjes in het materiaal komen.

Veel mensen gebruiken een dakrenovatie om ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Door een nieuwe/betere isolatielaag aan te brengen in uw dak bespaart u op uw energieverbruik. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Heeft u last van terugkerende problemen? Zijn er bepaalde reparaties die in korte tijd meerdere uitgevoerd moesten worden? Ook dan is het aan te raden een renovatie uit te laten voeren om van deze problemen af te komen.

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak met Dakdekker Hoogezand op 0598 203 681.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?

Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker. Ook bij kleine gebreken aan uw dak. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn veel blijvende schade aanrichten aan uw huis.

Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact op met een professionele dakdekker. U kunt ons bereiken op 0598 203 681. Probeer de scheuren of kieren in de tussentijd zelf te dichten met reparatiepasta.

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie wordt uw gehele dak in kaart gebracht. Wij inspecteren diverse onderdelen van uw dak. Als eerste controleren wij de kwaliteit van de dakbedekking. Wij controleren of er geen scheuren in zitten, of alles nog goed op elkaar aansluit en of er niks beschadigd geraakt is.

Ook controleren wij de staat van de draagconstructie van uw dak. De draagconstructie is de basis van uw dak. Deze constructie zorgt ervoor dat uw dak stevig genoeg is om uw dak te dragen tijdens alle weersomstandigheden. Problemen met constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Tevens controleren wij uw gehele dak op de kwaliteit van de afwatering. Een goede afwatering is belangrijk voor uw eigen dak. Wanneer er een korte periode water op uw dak ligt kan dit geen kwaad. Echter, wanneer dit een langere tijd het geval is kan dat voor problemen zorgen. Uw dak kan doorlekken.

Daarnaast controleren wij alle aansluitingen op uw dak. De naden van uw dak zijn kwetsbaar voor schade of lekkages. Het is goed om deze regelmatig te laten inspecteren om te controleren of alles nog strak op elkaar is aangesloten..

Regelmatig ontstaan er lekkages door toedoen van dieren en plantengroei. Het is goed om uw dak te controleren op nestjes van dieren, plantengroei, algen, mos en andere voorwerpen die daar niet in thuis horen.